Navigatie
Pups Fotoboek met categorieen

Pups zwart geboren! (1 juni 2017)

ALLE PUPS HEBBEN EEN LIEF BAASJE GEVONDEN!

Femme is sinds 1 juni moeder geworden van 9 mooie zwarte pups waaronder 5 reutjes en 4 teefjes. Zowel moeder als de pups doen het uitstekend en Femme laat zien dat ze een lieve zorgzame moeder is. De pups groeien in huiselijke sfeer op met andere honden en kinderen zodat ze een goede sociale basis meekrijgen.
Pups zijn met stamboom, geënt, ontwormd, gechipt en dna getest.
 
De Flatcoated Retriever is een heerlijke actieve gezinshond en heel lief voor kinderen.

Over ons

Al vele jaren zijn wij gepassioneerde Retriever liefhebbers. Sinds 1982 zijn wij in het bezit van Retrievers. Onze eerste was een prachtige Golden Retriever reu. Vandaag de dag mogen wij genieten van twee Flatcoats om ons heen. Femme en Fay zijn twee vriendelijke en actieve zusjes. Binnen de familie hebben we de reu Bink. Meer over hun karakter en stamboom vindt u op onze website.

De Flatcoated Retriever

De Flatcoated Retriever is een ras dat ontstaan is door het kruisen van de Newfoundlander met andere rassen zoals de Setter en de Collie. Deze vrolijke en actieve hond is vandaag de dag voor vele families een belangrijk gezinslid. Een Flatcoated Retriever wordt ook wel gezien als ‘de beste vriend van de familie’. Door zijn jachtachtergrond en intelligente karakter vinden ze het leuk om voor de baas te werken. Daarnaast zijn ze dol op water en houden van wandelingen. De meeste puppies groeien uiteindelijk uit tot volwassen hond met een schofthoogte van
ongeveer 50-60 cm in de kleuren:

  • Zwart
  • Bruin
  • Leverkleur

Flatcoats gaan kwispelend door het leven en doen de baas graag een groot plezier.

 

Flatcoated Retriever Passie logo
Flatcoated Retriever Passie
Copyright © Flatcoated Retriever Passie