Navigatie
Flatcoated Retriever Puppies

Puppies geboren!

Sinds 1 juni hebben wij puppies!

Bekijk de foto's


Flatcoated Retriever puppies geboren bij Flatcoated Retriever Passie (1 juni 2017)

Flatcoated Retriever puppies? Bent u op zoek naar een aanhankelijke, trouwe en actieve hond? Dan is een Flatcoated Retriever beslist iets voor u. De Flatcoated Retriever is voor vele families een belangrijk gezinslid. Zo ook voor ons. Al vele jaren hebben wij, Gors en Wil Vogel liefde voor dit prachtige hondenras. Een lange gekoesterde droom hebben wij waargemaakt: sinds 1 juni 2017 mogen wij genieten van 9 Flatcoated Retriever puppies. Femme en Bink zijn trotste ouders geworden van 5 reutjes en 4 teefjes. Op onze website en Facebookpagina kunt u foto’s en filmpjes bekijken van de puppies. Heeft u interesse? Wilt u meer informatie over dit ras, onze honden of de puppies, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als de pups oud genoeg zijn mogen ze naar een fijn nieuw huis.

Flatcoated Retriever puppies, het karakter

Wanneer u interesse hebt in een van onze Flatcoated Retriever puppies is het van belang u goed te laten informeren over het karakter van deze honden. Deze actieve en vrolijke hond heeft een slim en ondeugend karakter en blijven vaak tot oudere leeftijd actief. De puppies groeien uit tot een middelgrote hond. Door de jachtachtergrond vinden ze het leuk om voor de baas te werken. Flatcoated Retrievers zijn mensgericht en gaan kwispelend door het leven als ze bij je mogen zijn. Graag geven we u meer informatie over aspecten zoals:

  • Karakter
  • Opvoeding
  • Verzorging

Flatcoated Retriever puppies te koop

Door de geboorte van het prachtige nest van Femme hebben we Flatcoated Retriever puppies te koop. Voor deze puppies zijn wij op zoek naar een lief baasje. De puppies groeien bij ons in huiselijke sfeer op en zijn gewend aan kinderen en andere honden. Hierdoor worden de pups sociaal en liefdevol begeleid tijdens de eerste belangrijke weken. Heeft u interesse in een leuke pup? Neem dan contact met ons op.

 

Flatcoated Retriever Passie logo
Flatcoated Retriever Passie
Flatcoated Retriever puppies
Laat uw reactie achter
Copyright © Flatcoated Retriever Passie